Personalen

På Medicinska Föreningen har vi många fina studenter. MEN – vi har också en helt enastående personalstyrka! Dom jobbar på för att göra allt lite lättare, bättre och roligare för våra kära medlemmar. Dom är även till stor hjälp för Presidiet och Styrelsen!

Idag har personalen fått nya skrivbord som Peter och John snickrar ihop! Peter är vårt all i allo när det kommer till vårt hus. Han kan allt och har stenkoll på brandsläckare, hissar, förhyrningar, värmeväxlare och så vidare. Det är Peter man pratar med om man till exempel vill låna någon av alla våra lokaler här i huset i Solna! John är Doktorandombudsman. Han förser doktorander med information gällande regler och anvisningar på KI. Han fungerar även som ombud åt doktorander i konflikter med institutionen.

 

Mauridi är vår Studentombudsman! Han kan man vända sig till om man har olika frågor. Det kan till exempel handla om att du inte tycker att du blivit bemött korrekt eller har andra problem i kontakten med lärare, studenter eller anställda på KI. Mauride företräder alla studenter – oavsett om man är medlem i MF eller ej!

 

Matilda är vår senaste klippa här i huset. Hon är vår nya kommunikatör. Det är bland annat hos som du kan träffa i våra expeditioner både i Solna och Huddinge när de har öppet. Hon svarar även på en mängd mail varje dag som är skickade till karx-mailen. Matilda håller även på att lägga upp en kommunikationsplan för oss på MF – så vi kan nå ut ännu bättre till alla våra medlemmar!

I dagarna håller vi även på att anställa en femte person – en redovisningsekonom! Det är jättespännande och vi hoppas att vi snart har en här i huset!

Japp – det var det! Nu ska vi äta lunch här i huset och sen blir det personalmöte!!! Himla trevligt ska det bli!

Trevlig Dag!
/Medicinska Föreningen

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: