Äntligen måndag!

Hej Kära Vänner!
Återigen måndag här på MF!

 

Idag har vi haft besök från ett gäng brudar från SU (stockholms universitet). Dessa tre läser ett kandidatprogram i arbetslivskommunikation. Nu under deras första termin ska dom hjälpa ett företag med att göra någon slags kommunikationsplan och se över kommunikationen. Det som är så bra är att det även är Matildas (vår kommunikatör) plan. Så nu har vi fyra personer som ska kämpa på och förbättra vår kommunikation. Någon som har några tankar kring det? Maila gärna matilda.farneman@medicinskaforeningen.se

Utöver det har dagen bjudit på en hög med mail som det har svarats på från presidiets sida. Under kvällen ska Isidor (ordförande) tillsammans med Matilda (kommunikatör) hålla i ett första möte för Infu (informationsutskottet) här på MF. Infu fick massa intresserade på info-puben här för ett par veckor sedan och det är ju kul att vi får in massa nytt folk. Om någon vill vara med men har missat att det är möte ikväll maila Matilda!
Anna (vice ordf) ska tillsammans med Ylva, David och Erik (styrelseledamot) på styrgruppsmöte med bland annat Akademiska hus. Där ska det pratas om MFs aula och de nybyggen som sker runt om här på Campus Solna. Inte minst bygget av Biomedicum – som krockar med platsen där vår aula står. MEN vi tror och hoppas på en bra lösning! (så ingen oro än)

Titta! Igår fick vi den här bilden skickad till oss. Det är KTHs svar på Post-it war. Den är större än vår så nu ska här göras nytt! Något ännu större och pampigare. KTH kan ju inte vara bättre än oss!

Trevlig måndag!
/MF

 

 

 

 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: