Idag händer det mycket på kåren…

Hej Alla!

Idag är det fullt ös på MF.
Under morgonen var Isidor på rektorsbeslutsmöte medan Anna var och presenterade MFs verksamhet för massa internationella pampar från olika Universitet runt om i världen. Expen i Solna är öppen under förmiddagen och där sitter Matilda och hjälper till vid frågor med mera. Imorgon är det öppet i Huddinge, 10-13! Då kommer Isidor och Matilda finnas på plats utanför hörsalarna, vid entrén i Sanderska Huset (ANA 23).

Under eftermiddagen ska Anna och Isidor iväg till SSCO och prata framtiden och bostäder tillsammans med flera andra kårer! Det ska bli väldigt trevligt. Det är alltid lika kul att hänga med SSCO i Studentpalatset!
FRU (Föreningen Rehabilitering i U-länder) kommer hit och fortsätter planera en em/kväll som vi anordnar tillsammans med dom den 11/10, 16.00-19.30. Då kommer ni alla erbjudas möjligheten att mingla med diverse biståndsorganisationer samt höra föredrag från studenter som vart på utbyte med mer. (Mer info kommer…)

Kvällen avslutas med Styrelsemöte och Utbildningsråd! Det är kul när det är full fart i huset!

 

 

Har ni sett!!! Vi ger svar på tal efter att ha sett KTHs kreation. MEN släng er i väggen säger vi – här på MF har vi nu både en Pacman, ett Pacman-monster OCH en svampbob-fyrkant! Hur fint är inte det!

 

Alltså, kolla på han! Han är ju enastående!!!

Ni får mer än gärna fortsätta skicka oss bilder från andra skolor och campus och hålla oss uppdaterade kring hur det går i Post-it kriget!

 

AVSLUTNINGSVIS! Ni har väl inte missat att KI håller Professorsföreläsningar under hösten! Varje torsdag vid 12.15-12.45 i biblioteket ute i Huddinge. Lunchmackor serveras till de första gästerna! (Först till kvarn liksom). Vi på MF tycker att det här är ett fantastiskt initiativ! Så kom!

Trevlig Dag!
/MF 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: