Trevlig Helg kära MF

Hej Hej!
Så var det fredag igen! I huset springer det runt Pru-are som förbereder för ännu en fredagspub! För så är det, varje fredag har vi Pub här i huset – mycket trevligt sätt att påbörja helgen på!

Igår var det Äntligen premiär för Professorsföreläsningarna i Huddinge. Varje torsdag de närmaste 12 veckorna kommer vi bjudas på fina föreläsningar av trevliga professorer!

Först ut var Peter Allebäck. Han är professor i Socialmedicin. Hans titel var ”Världens friskaste folk…men ändå så sjuka” Det var jätteintressant att lyssna på. Mycket av budskapet var just att det inte alltid är på individnivå man ska titta när man har att göra med sjuka människor – i bland kanske det är mer på samhällsnivå som problemet ligger.  Bra sagt!

 

 

 

På Kvällen anordnades det Presidiemiddag!
Anna och Isidor åt indisk mat och planerade inför framtiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dels pratades det om planerna för de sista tre månaderna. Vilket fokus de ska ha och vad som måste göras. Men även pratades det om vad de vill göra!

De pratade även en del om tiden efter MF… Konstigt är det för både Isidor och Anna – efter 4 års engagemang i kårer så ska dom ge sig ut på nya äventyr… Några idéer på vad dom kan hitta på?!!!

 

 

 

Under fredagen har vi haft ett kärt återseende av förra årets Ordförande Erik Hagman! Hej Hej Erik! Vad kul att du kommer förbi ibland och säger hej! Erik är ju också fortfarande aktiv i MF, inte minst i vårt kära Hus!

 

 

 

Nä, men nu tar vi väl ändå helg?!
TREVLIG HELG,
/Medicinska Föreningen
 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: