Overaller i Cerise!

Vilken helg det blev!
Hoppas ni alla har haft en skön helg i det fantastiska vädret som det bjöds på! Nu är det åter måndag och det är inte så illa det heller! Full fart i huset som vanligt. Ikväll kommer det även hållas terminens första FUM-möte (FUM=Fullmäktige).

MEN ÅTER TILL HELGEN SOM VAR!

 I lördags kom MFs fina värdpar Ida Runnvall och Erik Malgerud hem till fd värdinnan Anna Eklöf. Där planerades det för fullt inför årets luciabal. Anna försökte dela med sig av lite tips och annat. Det var jättetrevligt! Årets Luciabal kommer bli enastående – kan inte bli annat med detta fantastiska Värdpar!

På lördagkvällen var det sedan dags för pinglorna Anna Eklöf och Felicia Fixell att representera Medicinska Föreningen på vad kom att bli en hej dundrande sittning!
Datasektionen på KTH hade sin Nöllegasque i vårt fina hus ute i Solna. Datasektionen är klädda i fina overaller i cerise – så huset var så vackert färgglatt! Det var även western-tema så två sheriffer på plats! Då Medicinska Föreningen aldrig riktigt nappat på hela overall-idén så tog Felicia och Anna vad som liknade overaller mest – sina scrubs! Självklart pimpade dom scrubsen med diverse MF-prylar!

Det bjöds på fin underhållning från flera håll! Sen fick vi lära oss att som ni kan se har vissa delar av andra färger på sina overaller. Det är tydligen så på KTH att om man ligger med någon med en annan färg på overallen då byter man en bit med varandra! Haha, kul idé! Med det blev kvällens citat och raggningsreplik helt klart:Hej! Du…Vill du byta byxben med mig? Jag har nål och tråd, har du sax?”


Det här är en ”Sigvard”. Det är så att alla olika årskurser på Data får varsitt namn. Om vi inte missminner oss så är klassen Sigvard från 1996. Det betyder att det var länge sen den här mannen började plugga på KTH. MEN han var fantastiskt trevlig och delade ut fina märken att sy fast på overallerna!
Det här är dom onda! Det är tydligen dom som vart mindre snälla mot alla nya studenter under höstens början. Eller alltså inte dumma på ett elakt sätt (om vi förstod det rätt). Men lite lagom så det fortfarande är kul! Det avslutades med att dom kastades i en pool – och där fick dom sitta och dricka skumpa och röka cigarr! Kul Grej!


Efter dans och öl och trevligt sällskap var det dags att åka hem! Avslutningsvis kan vi meddela att Felicia och Anna tyckte att festen av enastående och har för all framtid paxat att få gå på alla Datasektionens framtida kalas! (Och antagligen alla fester på KTH). Vilket gäng! Vilken atmosfär! OCH vilken fin färg på overallerna dom har…

TACK DATASEKTIONEN! Vi gillar er!

 

 

Trevlig Dag
/Medicinska Föreningen 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: