MF STYRELSE!

Hej Alla Fina!
Hoppas ni haft en härlig torsdag! Tänk imorgon är det helg igen.
Denna kväll tänkte vi ta tillfället i akt och presentera MEDICINSKA FÖRENINGENS STYRELSE 2011!
(för er som missat det)
SEN kan man ju även börja fundera på om man kanske är intresserad av att kandidera till nästa års styrelse – Alla är välkomna!

 

ISIDOR BRAEKKE! -MF ordförande

Isidor är sjukgymnaststudent och är i slutet av sina studier.
Isidors mål med sitt MF-jobb under 2011 är och har varit
att försöka skapa en effektiv kår där alla känner sig
välkomna och kan engagera sig i de frågor som dom är
intresserade av.

Livet utanför MF? Ja där gillar Isidor Bi- och trädgårds-
odling. Han gillar även att lära sig olika språk och allt
som har med kultur att göra!

 

 

 

 

ANNA EKLÖF! -MF vice Ordförande

Anna är logopedstudent och även hon är i
slutet av sina studier. Under sina år på MF har även Anna jobbar för en mer öppen kår för alla studenter och program. Sen tycker hon även att det är viktigt att alla är snälla mot varandra. Och att ha kul!

Livet utanför MF? Ja där gillar Anna att sjunga. Sen gillar hon mat. Dansa är också kul. Det viktigaste för Anna är att ha kul!

 

 

YLVA GUSTAFSSON – FuO

Ylva går på Läkarprogrammet, T6. Hennes mål med MF är att hon vill skapa en stark
gemenskap där studenter från olika
utbildningar och campus blir starka tillsammans. Hon vill även se ett öppet och välfungerande kårhus!

Livet utanför MF? Ja där gillar Ylva musik! Hon spelar flöjt i Blåslaget, nyckelharpa och dansar folkdans. Hon gillar även att lajva, spela rollspel och lära sig nya saker.

 

NOVALIE LILJA – sekreterare

Novalie är också läkarstudent, T9. På MF brinner hon för demokrati på universitetet. Hon gillar även att engagera sig i allt inom kåren som gör studentlivet lite roligare. Hon vill att ett medlemskap i MF ska vara självklart för alla KIstudenter!

Livet utanför MF? Jo, Novalie gillar att resa och göra utbyten till alla världens hörn!

 

 

 

 

BJÖRN EKEGREN – PruO

Björn har precis avslutat andra terminen på Magister Programmet i klinisk Optometri. Han har faktiskt till och med börjat jobba som Optiker – cool!
På MF jobbar Björn för att få till en större och starkare kår där KI-studentern får vara med och vara en stor del av verksamheten. Han hoppas även att alla ska förstå nyttan med kårens verksamhet!

Livet utanför MF? Ja, för tillfället har Björn grottat ned sig i akvarie-världens preplexa värld!

 

 

 

 

FELICIA FIXELL – SGS-ordförande

Felixia pluggar till sjukgymnast, T6. På MF brinner hon för studiesociala relationer inom MF som kår och mellan utbildningarna inom MF och på KI. Hon vill att MF ska ses som en naturlig knytpunkt för alla studenter.

Livet utanför MF? För att hålla uppe den sjukgymnastiska hedern säger Felicia Träning!

 

 

 

 

 

JOHAN HILM – ledamot

Johan läser Masterprogrammet i Biomedicin, T3. På MF brinner Johan för frågor som rör internationella studenter, deras förutsättningar och vad MF kan erbjuda dem. Han har även en stor passion i Solvik och dess fortlevnad, skick och bruk.

Livet utanför MF? Johan är intresserad av neurovetenskap, speciellt naurofarmakologi och psykiatri. Ett intresse han gillar är att få vara generalsekreterare i Svenska sällskapet för biologisk psykiatri. Annars njuter han av semester och sol och andra tänkbara utomhusaktiviteter. På KI syns Johan gärna efter kl 17 på vollyboll-planen i Solna.

 

 

 

IDA RUNNVALL – MF värdinna

Ida läser i dagsläget på läkarprogrammet, T2. Men hon har tidigare även avverkat en termin på logopedprogrammet och fyra terminer på sjukgymnastprogrammet…
Ida brinner för att MF ska vara en kår där alla känner gemenskap och där samarbete och interproffesionalitet är ledord!!! Gott samarbete under studietiden tror Ida leder till ett gott samarbete i arbetslivet!

Livet utanför MF? Ja där gillar Ida att leka med sina systersöner. Hon gillar också att åka till Linköping samt läsa roliga böcker!

 

 

 

 

 

MARTIN BERG – MF standarförare

Martin är en läkarstudent, T7. På MF brinner Martin för att alla ska kunna hitta en aktivitet utanför studierna på Kåren! Martin brukar säga ”För kårhuset i tiden!”

Livet utanför MF? Det tycker Martin är svårt att svara på då han gillar MF så mycket. Men han menar att klassisk musik, ett hav och ett berg är allt man behöver här i livet!

 

 

 

 

 

ELIN LARSSON – studentrepresentant i US

Elin läser Masterprogrammet i Biomedicin, T3. Hon vill att MF ska representera alla medlemmar och att man som kårmedlem ska känna sig välkommen att engagera sig i stort som smått – Oavsett vilken utbildning man går. Hon vill att det ska finnas en ”vi-känsla” inom MF med en ökad gemenskap och ett ökat utbyte mellan utbildningarna. Det är även viktigt med tillgänglighet och insyn i MFs arbete för alla medlemmar!

Livet utanför MF? Elin gillar i princip allt som innebär socialt umgänge och tycker att det alltid finns en anledning att gå ut och fira mitt i veckan! Hon sjunger och fuldansar, hon hänger med vänner och familj som är viktigt! Hon tränar för sällan – men tycker att det är sjukt kul när hon väl gör det!

 

 

 

 

 


ERIK HELLSING – Ledamot

Erik läser Folkhälsovetenskap, T3. På MF vill han värna om de mindre sektionerna och att även de ska få en plats och känna att det är kul att vara student på KI!

Livet utanför MF? Erik gillar sång, segling och äventyr…

 

 

 

 

LINNEA BENGTSSON – NäringslivsUtskottet

Linnea är läkarstudent, T6. Hennes mål på MF är att få igång Futura Karolina igen då hon tycker att det ska vara en självklarthet för alla KI-studenter med en arbetsmarknadsdag! Dessutom tycker Linnea att MF har så mycket att erbjuda studenterna på KI – det gäller bara att ta för sig!

Livet utanför MF? Utanför MF gillar Linnea att resa, se på film och hon älskar att laga mat! Just nu är hennes största passion i livet hennes alldeles egna tryckkokare!

 

 

 

 

 

DAVID SITGSSON – ledamot

David Stigsson är läkarstudent, T9. På MF har han länge varit aktiv inom Pru. Han har även suttit i Fum och ansvarat för lokaluthyrningar. Han sitter i kårhusstiftelsen och mycket mycket mer. Man kan säga att David brinner för MF och inte minst vårt Kårhus. Det betyder att man alltid kan vända sig till David om man har frågor kring och om vårt hus! En hustomte skulle man kunna säga – eller hussmurf?

Livet utanför MF? Även fritiden spenderar David på MF men även på träning som får fylla ut den sista biten. Han gillar att ta en öl då och då… Han skulle även önska att det fanns möjligheter till skidåkning inom KIs utbildningar!

 

 

 

 

JA kära läsare! Det var dom. MFs fina fina styrelse! Sjukt engagerade studenter som varit aktiva inom MF i hur många år som helst. Vad som är extra kul 2011 är att det är en sån blandad kår om man ser till utbildningar på KI. Det tycker vi är kul!

För att nå styrelsen mailar man till styrelsen@medicinskaforeningen.se

 

HEJHEJ
/MF

 

Annonser
1 comment
  1. Sjukt bra initiativ att presentera alla så här!! Tycker något liknande borde göras på hemsidan! Fast det är ju mitt ansvar, så jag får lösa det 🙂
    / Matilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: