Vill du vara med och påverka…

Kära medlemmar,
Valet till fullmäktige börjar närma sig. Valnämnden är i full gång med sitt arbete att sammanställa en lista med kandidater som ni sedan ska få rösta på. Är du intresserad av att sitta som ledamot i fullmäktige, Medicinska Föreningen högsta besultande organ? Kontakta: valnämnden via fumval2011@medicinskaforeningen.se
SENASTE DAGEN FÖR ATT KANDIDERA TILL FUM ÄR NU PÅ MÅNDAG 17 OKTOBER!
___________________________________________________________________________________
När vi ändå pratar FUM, tänkte vi också passa på att beskriva lite hur Medicinska Föreningen fungerar! Det är viktigt för oss som arbetar inom MF att våra medlemmar vet hur vi är uppbyggda – då ni är en del av oss! Då blir det även lättare för er att veta hur ni kan engagera er och vad ni kan göra!
Titta på den här fina bilden som Johan Hilm (styrelsen) har gjort! Studentrepresentanter och andra förtroendeuppdrag utses av FUM efter inrådan av Valberedningen. Andra förtroendeuppdrag utses på sektionsnivå.
Ett mycket bra sätt att få insikt i alla roliga saker och viktiga saker som man kan göra är därför att börja med att engagera sig i sin sektion (utbildningsprogram) eller i valberedningen. Spana även in fliken ”Engagera dig” på www.medicinskaforeningen.se, den uppdateras kontinuerligt!
Hoppas ni har en härlig helg!
/Medicinska Föreningens 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: