jazz, cocktails och Introgasque!

Vilken helg vi hadde! Det var helt späckad med fantastiska upplevelser!!!

I fredags var det Jazzpub på MF. Vice ordförande Anna Eklöf kom dit med sitt jazzband och spelade i Gasquen. Det var jättetrevligt och massa fina gäster!

 

I lördags var det dags för SSCO’s årliga Cocktailparty. Det var en fantastisk fest med ett enastående ljus-tema. Maten var som vanligt helt grym! Inte minst ostbrickan!

 

Några av de MF-personer som var på Cocktailpartyt var Anna Eklöf (vice ordförnade), Isidor Braekke (ordförande), Johan Hilm (styrelseledamot) och Felicia Fixell (styrelseledamot).
Dom var väldigt glada och nöjda!

 

SSCO bjöd även på fina drinkar och härlig dans!

 

Lördagen avslutades med INTROGASQUEN! MFs aula var full med härliga människor och en fin stämning. Det är verkligen ett jättejobb som ligger bakom denna tillställning och ni alla som slitit så ska ha en stor eloge! Tack för en fin fest!

 

 

I baren jobbades det på för fullt. Det fanns två dansgolv med enastående DJs! Och överallt bara kryllade det av härliga fest-människor!

 

Hoppas ni alla hade en grym kväll!!!

 

 

På söndagen var det ett tappert gäng som tog sig iväg till Studentpalatset för Fanborgsmöte inför Nobelmiddagen. MF har alltid ett givet antal fan-bärare till Nobelmiddagen varje år. Det är ett fint uppdrag som kräver en del möten och träning! Men trots viss trötthet från dagen innan så kommer nog årets gäng göra ett fantastiskt jobb!

HA EN FIN TISDAG!!!

/MEDICINSKA FÖRENINGEN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: