Nobelfesten

I

I lördags fick ett gäng av våra engagerade medlemmar den äran att närvara under den omtalade Nobelfesten! Det var ett gäng som jobbade med fanborgen och ytterligare några som fick en äran att vara marskalker!

 

Fanborgen peppade hela dagen. Både med resorb och skavsårsplåster. Chips köptes till dagen efter (dom är ju rutinerade). Sen skålades det i bubbel och festen var igång!

 

I Medicinska Föreningen har vi fyra olika färger – beroende på hur långt program man går på och hur länge man studerat får man bära olika färger. Våra fina standarförare Martin har den äran att bära gul-svart band – som fästes på ett mycket kreativt sätt!

 

Här är Medicinska Föreningens fanborg tillsammans med Odontologiska Föreningens ordförande som också var på plats för att bära OFs fana!

 

 

Innan middagen minglades det i Stadshuset. MF hängde med andra kåraktiva och det var väldigt trevligt!

 

 

 

Sen var det dags för middag i Blå Hallen!

 

Välkommen!

 

Middagen var i världsklass! 10 nobelpris av 10 möjliga för samtliga rätter! Inte minst efterrätten som var asgod! Om kärlek var mat så skulle den se ut och smaka så här!

 

Sen kaffe där vi alla fick varsin liten nobel-medalj!

 

Efter middagen, precis innan nobelpristagarnas tal, var det dags! Det skulle bäras fanor! MFs standar var självklart på plats! Likaså Läkarsektionens- Sjukgymnastsektiones- och Biomedicinsektionens fana! I år hade vi även fått den äran att bära den svenska fanan! Bland marskalkerna fick bland annat Björn den äran att vara stolkontrollant för självaste drottningen!

 

Efter middagen bar det iväg till årets feeeetaste Fest! Nobel Night Cap! På denna fest var det kameraförbjud – men det verkar inte våra medlemmar ha fattat… Som tur är har det bara fotat sig själva och inga större hemligheter…

 

 

Dagen efter träffades MF styrelse hemma hos vice ordförande Anna för lite häng och utdelning av styrelsemedaljer. Alla var pigga och glada. Anna hade till och med hunnit med en sväng till SÖS-akuten efter att hon ramlat i stadshuset. Sånt händer…

Tack kära SUS som i år stod som värdar för NNC – vilket fantastiskt jobb ni gjort! Vi hade hur kul som helst!!! Tack även till våra fina medlemmar som jobbade så fint under Nobel – hoppas ni hade det kul!

HEJ HEJ
/MF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: