MFs JULLOV!

YEEEEEEAAAAAHHHH!!! 
OCH nu är vi tillbaka!

Sista veckan på terminen är här och vi börjar peppa igång inför en ny termin och ett nytt år! Under jullovet har en gammal styrelse tackat för sig och håller nu på för fullt att avsluta med allt vad det nu innebär. Samtidigt har en ny awesome styrelse tagit vid!
Något som är väldigt viktigt i livet är att man får vara ledig! SÅ under jul och nyår tog både styrelsen 2011 och styrelsen 2012 en välförtjänt ledighet! HEJA SEMESTER! HEJA KALLE ANKA! HEJA LIVET!

Här kan ni se lite av vad några av dessa fina själar pysslat med under lovet!

Arne (2011), eller Björn som han även heter, klädde sig i finskjorta på självaste julafton och fick den äran att förgylla toppen av Granen! Stiligt – både han och gran!

Erik (2011/2012) är en redig karl som jobbade på självaste julafton! Det är så chockerande för många av oss – till och med för bilden som hamnat på sniskan! Bra jobbat Erik! Vad skulle världen ta sig till utan såna som du?

Felicia (2011/2012) passade på att äta mängder av hederlig svensk julmat under hela julhelgen. Dels för att det smakar awesome! MEN framför allt för att preppa sig inför den indienresa hon stack iväg på den 28/12. Hon hälsar att hon har det varmt och riktigt nice – men självklart saknar hon MF!

Johan (2011/2012) menar själv att hans pappa alltid är mat-galen under julen. Det ska mer eller mindre ätas Hela dagen! Det stökas och äts och ses på kalle och äts och jultomte och gröt osv… Därför har Johan sin alldeles egna jultradition – att ge sig ut på en lång promenad alldeles själv. Dels för att smälta maten men även för att få lite fin julefrid! Fin grej!

Ida (2011/2012) Byggde en helt egen gran i julas. Eller alltså högg ner den i en skog. Den är tydligen den fulaste granen i mannaminne MEN den är ändå ett resultat av hårt slit och så ful är den väl ändå inte? Sen tycks det som att någon i familjen Ida fick helt sjukt stora julklappar – världens största iPad kanske?

Isidor (2011) stack till släkten ner i södra Sverige. Där pysslade han om sina bin – kollade om dom var pepp på att fixa lite honung till sommaren. Sen plockade Isidor morötter – vintermorötter som är alldeles vita! Cool att kunna plocka hemmagjord mat på självaste julafton! Eller lite konstigt…nästan lite skevt?!

Mahla (2012) hade helt klart den coolaste grejen på julbordet! Ett grishuvud! Ett sånt ser man inte varje dag. Hej Hej Grisen! Sen fick även grisens rumpa vara med på julbordet!

Markus (2012) och Anastacia (2011) hade värsta fina julklappsutdelningen! Sjukt imponerande julklappsinslagningar! Kolla paketet på bordet liksom! Hur gör man?! Kärlek!

Ylva (2011) fick årets julklapp! Och då var det inte en mat-kasse utan en fångad fågel! Det var hennes fina katt som var så generös att komma med detta bidrag till julbordet! Så det var ju bara att göra som katten önska och griljera den lilla stackarn! Funkade helt okej tydligen!

Anna (2011/2012) hängde med ett gäng karlar. Dels bror och kusiner men sen två av hennes kära: herr Andersson och Nils Oscar. Dom bjöd på trevligt sällskap under julaftonen och förhöjde upplevelsen av Tomteverkstaden och kvällens fyrverkerier.

Athena (2012) var på värsta festen på nyår! Het hetare hetast! SKÅL! Hipp Hipp Hurra!

Gabbe (2012) var också på en awesome nyårsfest! Det hela började med en väldigt fin middag…Men det där med finmiddagar och att sitta stilla – det funkar ju inte i längden så det blev lite mer livligt senare under kvällen skulle man kunna säga!

Daniel (2012) och Erik (2012) drog till Solvik på nyår. Där var det tysk invasion!!! Det var helt enkelt 13 tyskar och en svenska – sen kan ni ju lista ur själva hur det slutade… MEN dom lyckades iaf isolera lite fönster – det tackar vi för!

Hallå – titta vad fint det är vid Solvik just nu! Så fint! Och vi i MF äger det här stället – coool!

Ja i övrigt har Isidor flyttat, Johan firat sin pappa som fyller år på nyår (typiskt), Linnea peppar på utlandet, Martin har vart i London (vi har minsann hört rykten ända till sthlm…), Anna matförgiftade sig lagom till nyår – smart, David peppar också på utlandet osv…

Det har helt enkelt vart ett awesome jullov!!!

Nu kör vi!
KÄRLEK! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: