Presidiet och fredagen den 13

Woop Woop Helgen är Kommen!

I huset fullkomligt bubblar det av studenter som springer hit och dit och fixar inför kvällen och morgondagens festligheter. Många glada studenter syns på flera håll – dom har varit så duktiga och avslutat ännu en termin med feta tentor! Hoppas det gått bra för er alla!

Tänk nu på att på måndag börjar vårterminen och då är det dags att betala en ny terminsavgift till oss här på MF så ni får behålla era platser i exempelvis SSSBs bostadskö eller möjlighet till finfina rabatter via mecenatkortet! Info om hur man betalar finns på vår hemsida http://www.medicinskaforeningne.se

Ja, under dagen har Johan ordförnade hängt ute i Huddinge och peppat nya studenter på kåren – det var kul! Han har även hunnit med examenshögtidsgrej i nån kyrka här i ärheten av Campus Solna. Anna vikarierande vice har sabbat en dator och tränat med en PT – och svarat på 34 mail!

Ja och nu sitter de där, tillsammans och diggar feta beats på kontoret. Fredagspeppen är total! Än så länge har inget olycksaligt inträffat – trots dagens datum! Men dagen är ju långt ifrån klar!

Ja i övrigt så sitter Johan och planerar vår framtida korallstrand ute på Solvik! Tänk Thailand/Zanzibar/Grekland-känsla!

Anna har återigen hittat en kaka i kylen! Så ja – där skiljer det sig inte så mkt från andra dagar. Hon äter helt enkelt…

HALLÅ HELG! KBK!
BAAAM

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: