Välkomstdagen

En ny vecka har precis börjat och en ny termin drar igång på allvar!
Förra veckan avslutades bland annat med en välkomstdag för alla nya studenter. Matilda, Johan och Micael åkte till Flemingsberg för att möta upp de nya studenterna där. Det pratades om MF:s verksamhet, hur vi fungerar både studiesocialt och studentpolitiskt, hur mycket roligt man kan engagera sig i inom MF, vilka studentrabatter man får som medlem, hur man blir medlem och mycket mycket mer. Pontus och Astrid från Mottagningsutskottet var också på plats och delade ut information om terminstarten. I Solna höll Daniel Holl i välkomnandet av alla internationella studenter. Han visade dem runt på campus och berättade om MF. Tanken var även att alla internatioenlla studenter skulle kunna betala sin medlemsavgift i bokhandeln, medan de ändå var där och guidades runt. Tyvärr så häll bokhandeln just på att byta kassasystem. Så kan det gå, men förhoppningsvis tyckte de att Daniel var så trevlig att de blir medlemmar ändå!

Ja, just det, alla SSSB-medlemmar som vill fortsätta att vara aktiva i kön måste betala in sin medlemsavgift till Medicinska föreningen. Den 20 januari tar nämligen höstterminens SSSB-medlemskap slut och efter det har man 30 dagar på sig att betala medlemsavgiften, sen blir man struken ur kön. Så pröjsa nu så att ni inte parkeras eller trillar bort!

Nu har biljetterna till Amphioxgasquen släppts också! De kostar 250 för medlemmar och 350 för alla andra. De säljs i Medicinska bokhandeln, Solna och Harrys Böcker, Flemingsberg. Köp köp köp!!!

Ha det bra! Fler uppdateringar kommer snart, det händer ju så mycket så här när terminen börjar 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: