vad gör presidiet nu då?

Tjeeena!

Torsdagen är kommen och huset fullkomligt sprakar av kärlek och händelser. Morgonen började med personalmöte – så nu är vi på banan där igen. Många studenter, framför allt de nya, undrar över SL-intyg. Dessa kommer ni bland annat kunna få imorgon på info-puben som börjar kl 16 i Kårhuset här i Solna!

Idag har även ett nytt twitterkonto skapats! Sedan tidigare kan ni följa MF på @MFsthlm MEN nu kan ni även följa ordförande Johan Hilm @johanhilm och även den där gamla viceordföranden Anna Eklöf @annastwtr Det är ett bra sett att få reda på det senaste!

Som ni vet är vice Felicia i Indien men kommer hem i början av nästa vecka. Men imorgon åker även ordförande Johan på en resa. Anna är överlycklig då hon kommer få leda kåren helt på egen hand under en hel helg! Hon har utlovat stordåd!

I övrigt sitter Johan och är helnöjd för han har rensat hela 198 mail! Svarat på allt. Styrt upp. Skällt på SL. Ringt KI. Hit och dit och nu går han hem!

Anna har hittat en kladdkaka i frysen och äter (som vanligt). Hon är också helnöjd! Och har i skrivande stund hunnit äta upp hela kakan! 10 poäng!

Kom på infopuben imorgon!
Och kom på SSKs insparksfest på lördag (22-03, 80 kr – alla är välkomna)

KÄRLEK!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: