Härliga söndag!

God Helg!

Hoppas ni alla har en grym helg och njuter av ledighet. I fredags hade vi info-pub vilket blev en lyckad tillställning. Tack alla ni fina engagerade medlemmar för allt ni fixar med! Det har även ryktats om en grym fest i går i vår hus då sjuksköterskorna hade insparksfest!

Denna söndag är annars ganska lugn. Ordförande Johan är på semester, likaså vice ordförande Felicia. Dom har fixat en vikarie, Anna – hon har redan tagit en del större beslut, om-målning av Solvik bland annat. Sen har hon ordinerat att alla förbaskade porträtt i kårhuset som nästan helt uteslutande visar bilder på medelålders vita män ska bytas ut!!! NU!!!

Vi har kommit över en bild – den är tagen uppe i nya aulan. Hej Hej lilla MF! Och hej hej gigantiska Aula. Och ändå är aulan betydlig mindre än vad som ska byggas till höger – ett stort forskningslab! Kring det är det fortfarande många turer och vi väntar fortfarande på något slags förslag kring hur vår framtid med vår aula ser ut. Vi kan dock glädja er alla att vi aldrig kommer ge oss med något som är sämre än vad vi har idag! Vi behöver vårt hus och vår aula! Sen är det KI och Akademiska hus problem att dom får för sig att bygga nytt där vårt hus står!

Ni har väl inte missat att vi har amphioxfest nästa helg?
FACEBOOKEVENT! 

Trevlig Söndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: