”Att överleva Huddinge”/ ”Surviving Huddinge”

MF har hittat en film, en helt underbar sådan om hur man som läkarstudent överlever VFU:n i Huddinge. För vad är det egentligen som försiggår i kulvertarna och hur kommer man levande därifrån med jackan i behåll? Kolla på filmen genom att klicka på fotot så får du veta!

We have found a wonderful movie about surviving the clinical part of your education in Huddinge as a med student. What is happening there and how do you survive? Watch the movie and you’ll find out (just click on the photo)! (Unfortunately the movie is in Swedish, but I think you will get the content anyway)

Filmen gjordes tillsammans av några kurskamratergjorde för att fira att preklinterminerna (de 4 första på läkarprogrammet, MFs anmärkning) äntligen kommit till ända. Han uppmanar alla er andra läkarstudenter att ta efter denna sed och göra den till en tradition så som den redan är i Uppsala. Ps. ta inte filmen på för stort allvar, den är gjord på skämt! För att citera vad som står om den på youtube ”Filmen blottade inledningsvis vissa nyansskillnader i humor mellan å ena sidan studenterna och å andra sidan skol- och sjukhusledningen, något som medfört att den under perioder varit otillgänglig på youtube. Vi beklagar detta men kan glatt konstatera att alla nu skrattar (nästan) lika högt och att den därför äntligen är här för att stanna.”

The movie was made togehter by some classmates to celebrate that the first four semesters as a medstudent was over. And remember, don’t take this film too serious, it’s made for fun 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: