Vi söker ytterst ansvarig/ ansvariga till NNC 2013!

Medicinska Föreningen söker nu ytterst ansvarig/ ansvariga till:

NOBEL NIGHTCAP 2013

Ta chansen och utmaningen och sök till projektledare för Nobel NightCap 2013!

Efter fyra års väntan har det nu återigen blivit MFs tur att arrangera det största och häftigaste projekt du som student kan engagera dig i: Nobel NightCap, den officiella efterfesten till Nobelbanketten.

Som projektledare har man ansvar att sätta samman och leda den projektgrupp som tillsammans skall planera, förbereda, utföra och avsluta Nobel Nightcap 2013. Projektet sträcker sig från november 2012 och cirka 1,5 år framåt. Det är en ansvarsfull och samtidigt utvecklande och rolig erfarenhet. Du som söker bör ha erfarenhet av att driva projekt eller att organisera verksamhet, vara trygg i ditt ledarskap samt lägga ner den tid som krävs för ett lyckat projekt. Tidsåtgången brukar motsvara minst en halvtidstjänst.

För att ansöka skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du presenterar dig själv, din vision för projektet samt hur du tänker dig att organisationsstrukturen ska se ut. Max 2 A4-sidor. Vi behöver din ansökan senast 19 Oktober 2012 till NNC2013@medicinskaforeningen.se. Intervjuer genomförs löpande fram till 9 november 2012.

Vi ser fram emot din anökan!
Medicinska föreningens styrelse

Såhär skriver förra NNC ansvariga på KI/ MF:
KI’s Nobel NightCap 2009 engagerade över 300 studenter och lockade 1100 gäster, däribland 7 nobelpristagare, flera toppolitiker och otaliga bankettgäster. Tillsammans med studenter festade de till långt in på morgonen. För att skapa en magisk kväll samarbetade projektet med studenter från Konstfack, Grythyttan och ljusdesign vid Jönköpings Tekniska Högskola. Gästerna vandrade runt i ett förvandlat kårhus och tog fritt för sig av välsmakande läckerheter och exklusiva drycker. MFs Nobel NightCap 2009 anses vara den bästa på länge, din uppgift som projektledare år 2013 blir att överträffa det.

David Ebbevi & Leo Silvén Möller
Projektledare KI’s Nobel NightCap 2009

 

(foton: Lina Östling)

För DIG som vill vara med och arrangera NNC 2013 men inte vill ha det yttersta ansvaret återkommer vi med information i början av 2013.

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: