Traditioner skall bestå

wpid-IMAG0255-1.jpgDå är det åter dags för att nominera till Crux Parva Medicorum samt Parva Scintilla Medicorum som kommer delas ut i samband med Amphioxsittningen HT13.

Nedan följer beskrivningar om vem som gör sig behörig till dessa utmärkelsemedaljer. Nomineringar kan skickas till skickahit@medicinskaforeningen.se fram till 31 maj. 

Crux Parva Medicorum instiftades av Styrelsen 2000. Den tilldelas den som en längre eller kortare tid har utfört ovärderligt ideellt arbete för föreningen. Medaljen kan endast tilldelas medlemmar, tidigare medlemmar, Föreningens personal samt andra som har engagerat sig i Föreningen.

Parva Scintilla Medicorum instiftades av styrelsen 2012. Den tilldelas den person som under en kortare eller längre tid gjort ett oumbärligt ideellt arbete för föreningen inom området studiebevakning. Exempel på ett sådant arbete är långtgående eller beständiga förbättringar inom utbildning/pedagogik/studieförhållanden som har kommit studenter vid Karolinska Institutet till gagn. Medaljen kan endast tilldelas medlemmar, tidigare medlemmar, Föreningens personal samt andra som har engagerat sig i Föreningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: