Hej!

Medicinska Föreningen är din studentkår på Karolinska Institutet 🙂  Vi har massor av olika sällskap, utskott och nämnder som alla drivs av engagerade studenter. Kårorganen blir alltså just därför precis det som medlemmarna för tillfället vill att de ska vara! Är du intresserad av något som ännu inte finns hos Medicinska föreningen? Då kan vi hjälpa dig att starta en ny grupp!

Till oss kan du även vända dig om du stöter på olika problem kring dina studier, vi har både en studentombudsman och en doktorandombudsman.

Vi finns till för att din studietid ska bli den bästa möjliga, både utbildningsmässigt och socialt. Ju fler vi är och ju mer feedback vi får från våra medlemmar – desto bättre blir vi! Tycker du att studentpolitik är kårens viktigaste uppgift? Sök då till Medicinska föreningens fullmäktige eller till styrelsen! Eller tycker du att det studiesociala är mer för dig? Då borde du involvera dig i något av våra utskott 🙂 Oavsett vad som är din grej så är du mer än välkommen till Medicinska föreningen!

Hoppas vi ses snart!
Medicinska föreningen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: